Monday, 5 January 2015

GEGAR VAGANZA Huru Hara!

Assalamualaikum,

selamat pagi isnin..

sumber : google

seperti yang ramai tahu semalam telahpun berlangsung konsert akhir Gegar Vaganza yang menampilkan artis artis lama yang pernah dikenali suatu ketika dahulu.. dan ramai yang dah tahu Ayai dari kumpulan Ilusi telahpun dinobatkan sebagai Juara.. Tahniah Buat Uncle Ayai. u deserve it.

sumber : Google

namunnn,, dalam kemeriahan konsert Akhir tu.. ini adalah pendapat aku,, bagi yang tak bersetuju aku mohon maaf,, Bagi aku, konsert Akhir tidak perlu jadi seperti itu,, tapi apa kan daya manusia cuma merancang kan,, dan pembukaan Konsert telah menjadikan sedikit huru hara sewaktu persembahan Ifa Raziah dimana masalah teknikal sebanyak 2 kali.. dannnnnn yang paling aku rasa mcm tak best gile! adalah Performance Ifa Raziah yang mana di pengakhiran itu bagi aku agak Melampau bagi seorang yang berstatus Istri Orang dan Seorang berstatus Suami org,,
* kenape tak ambik laki sendiri je kalau nak peluk cium tongang tongeng atas stage tu dah tentu halal? 

Walaupun kedua duanya mendapat kebenaran utk melakukan sedemikian.. namun,, bagi aku banyak cara lain boleh dilakukan bukan cara yang demikian.. so aku sangat setuju dengan Komen dari Rosyam Nor yang menegur tindakan tersebut.. ya bagi aku tu mmg sangat melampau! harap2 pihak astro lebih alert dengan bende macam macam ni,, kalau Maharaja Lawak Mega Pihak Astro boleh je bagi arahan, tidak benarkan peserta lelaki utk pakai costume perempuan, mute dilog "bodoh",, kenapa yang ni boleh dilepaskan? 

sumber : google

ok tutup cerita ifa raziah kita bukak cerita lain pulak.. dalam aku melayan nyanyi lagu New Boyz , Kristal mmg layan habis teringat zaman sekolah, layan newboys siap sangup beli CD kau hahah tetibe ada pulak salingan drama cinta antara Haniz Zalika dan Hairul Azreen 
Yang mana Hairul Azreen buat kejutan Propose Kaknis pulakkk secara life,, yaaa mmg la bende tu sweet mmg aku rasa waaahhhh bestnyerrrrr kene propose mcm tu.... tapi... apa yang tak bestnyerrrrr... ni GegarVaganza kan..kenape propose kat rancangan ni? mcm tak kene je? hahahah mungkin die nak buat mcm Awal and Scha.. tp aku rasa Awal and Scha propose kat rancangan yang aku rasa ok la sesuai sbb program pasal artis2 gosip2 kan.. ni tengah pertandingan wehhh.. tp ape ape pun.. ok la... cume muke kaknis mcm dah tau je.. hahahaha n nampak mcm tak suprise langsung utk die.. hahahah

btw tahniah keknis and fendi *kat sekolah org pangil die hairul azreen ni fendi.. semoga cepat2 di ijab qabulkan.. 

ok tahniah buat Uncle ayai yang menjadi Juara, dan tempat kedua Haleeda dan Mamat Exist mendapat tempat ketiga dan persembahan terbaik pilihan penonton.. 
semoga semuanya terus success!

thanks for your time
xoxo puan Husna


8 comments:

  1. kannn. yang part ifa raziah tu memang lahhh.boleh pulak dia mintak nk buat macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha kann.. kitorg kat rumah tgk semua dah jerit2 dah pahal die buat cmtu

      Delete
  2. Keknis bukan kaknis. Pukul kau karang ! Hahahahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan pukul aku.. g pukul fendi! hahaha

      Delete
  3. suke abg mamat nyanyi lagu salju di danau rindu. haih sangat menggamit kenangan... hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. mamat mmg sedap! suara pun power!

      Delete
  4. ifa raziah pnye pfmnce hancur ... huhu kesian sgt!

    ReplyDelete
  5. muahahaha hancus. yang tak tengok tv pun boleh agak hancusnya haha

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...