Wednesday, 15 October 2014

#WW- Kawan Sewel!

Assalamualaikum,

salam rabu semua,, hari pasar malamm yeehhhh!


kadang2 pening, kadang2 sakit jiwa, kadang2 gile dapat kawan mcm ni.. tp ape yang best ad kawan mcm ni.. she always be honest to you, and u can spoke out what ever you want to her. and she still love u! for now on,, this is the only person yang hari2 melayan gile di IM facebook, yang sentiasa mendengar rintihan aduan mengarut tanpa jemu..not really need to tell who you are coz u are notice that!


thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: bill tak sampai dah 3 bulan hoiii.. mane kau ni bill!

5 comments:

  1. Anyonyonyo matilah kalau sweet macam ni entry. Hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mayyyooo bile mau mati kubur sudah gali hahahahaha!

      Delete
  2. semoga ikatan tu kekal smpi bile2

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...