Monday, 13 October 2014

#Nuffnang -CPUV Zurich Insurance Contest

Assalamualaikum,

selamat hari isnin! yeehhhh taknak moody-moody la.. tu yang muke layu tu kenape?
 haaa tgk mcm aku ni *ewaahhh perasan padahal gumbira di hati sbb mr.Nuff ni terus membaikkan hatinyer utk bagi kite CPUV lagi dan lagi..

kali ni Nuff bagi 2 yang sama iaitu dari Zurich Insurance punyer iklan.. tq tq toche toche kepada nuff yang ku sayang hekhek.. semoga lame jugalah die menempel di situ yer..


biase la kite ni kan blogger suam2 je,, so taklah meletop letop ba boom sangat kan,, kira nuff nak bagi tu dah bersyukur amat lahhh ni.. hehehe 

nanti kalau nampak iklan tu joget2 click2 la ehhh tq so much blogger2 dan readers :)

thanks for your time people
xoxo Puan Husna


p/s: Honeymoon in count! alaaaa taksyabarnnyerrr

2 comments:

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...