Wednesday, 8 October 2014

#Nuffnang - CPUV SME lagi dan lagi yeehhhhh!

Assalamualaikum,

haaaa best best,, jap lagi baru kite buat rabu membisu yerr,, sekarang kite showoff sikit yang mr.Nuff makin sayang kat kite.. walaupun kite ni menyombong taknak update entry selalu.. tp die makin murah hati die bagi meeelllaaannnjjjeeehhh kite iklan baru lagi alhamdulillahhhh!

alhamdulillah,, tapi semalam tgk takde masuk harini bukak ad pulak.. chiinnnggg magic.. hahaha btw TQ toche toche mr.Nuff yang tak putus2 bagi harapan kat aku nak g honeymoon pki duit berblogging ni hehehehehe.. hope dapat kumpul banyak2 lagi.. kehkeh..

ok iklan ini adalah dari SME Micro Finance.. yang aku tak tgk pulak iklannyer sbb tak nampak lagi yang muncul  rasanya iklan pasal finance la kot.. dah name pun mcm tu kan.. hahahaha *jawapan selamat!

oklah tq kepada rakan2 blogger yang rajin singgah menderma kat tabung kilat kite tu.. heheheh i love u allsss alotttsss.. :)

ok thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: nak pegi mane honeymoon ni? any idea tempat best yang min budget but extra fun?

14 comments:

  1. Tunggg arrrrr , memang Nuffnang sayang ketat ketat ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. come on,, i ngan nuff mmg dah couple lame dah.. so takleh buat ape lah.. love to moon and back la kan.. hahahahah

      Delete
  2. woahhh tahniah.. nuffnang memang sgt2 murah hati sekarang ni.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. nuff ni biase la ujung tahun kan nak bagi bonus la tuuueewww

      Delete
  3. Tahniah una..cm mn nk bg dpt BE dr nuff yea??cik nat dok rm3.50 je...kcian kn....hihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa jangan sedik pnut... kite pun mule2 dulu cmtu.. sbb nuff tgk traficc n tgk survay tu jugak.. n rajin2 anta tiket kat nuff insyaallah.. :)

      Delete
  4. wah congrate.. N pun dapat juga.. happy sangat.. :D

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...