Thursday, 9 October 2014

Nak Belajar Muay Thai? Jom ke "Muay Fighter Muay Thai Gym"

Assalamualaikum,

selamat hari khamis semua.. just put a little smile on ur lips and u will feel better.! hehehehe

korang pernah tak join Martial art.. tak kira la Silat ke,, Te kwan dow ke(btl ke eja? janji ad bunyi laa) , kapoera ke, ape ape lah seni pertahankan diri.. yer lah disebabkan sekarang ni macam-macam kes jenayah makin berleluasa kan,, kadang-kadang kita perlu ada walaupun sedikit ilmu sekurang-kurangnya untuk pertahankan diri kita...

terutamanya perempuan la kan.. aku ni dah makin fobia dah dengan jenayah ni.. so aku rasa nak seru wanita wanita di luar sana sbb ia sangat sesuai para wanita untuk ada ilmu pertahankan diri.. supaya kita ni tak cuma bergantung harap je semua bende dan berserah je semua bende kan...

so ni ada satu tempat best yang korang boleh pegi,, cara belajar yang fun sbb trainer die friendly gile, and kawan2 trainee die pun best-best.. tempat ape? haaaaa taraaaaa


Muay Thai Gym, dekat sini korang bukan sekadar boleh belajar ilmu pertahankan diri yang berasaskan tomoi,, ala yang datang dari thailand tu.. yang cerita ong bak tu.. haaa korang boleh la nak ber "├Ângbak" kat sini, jangan ber ombak rindu sudah yer... hahaha

Gym ni terletak di Bandar Sri Permaisuri Cheras, haa kalau korang tau Q Bistro sure korang pernah nampak Gym ni.. sbb die btl2 depan Q Bistro tu dan tepi jalan je dah nampak.. bukan sekadar korang boleh belajar ilmu pertahankan diri.. kat sini juga ad personal trainer yang korang boleh pilih untuk train stamina, dan yang pasti "BOLEH KURUS OK" sangat sangat ..



haaa ini adalah trainer dan empunyer Gym Hidhir namanyer.. 






kat sini bukan takat train lelaki je,, ad ladies session dan ad juga yang hantar anak-anak bawah 12 tahun utk train diorg dari kecik,, juga diorang ambik ok..

tak percaya korang boleh pergi sendiri tempat ni,, dan boleh tanya sendiri tentang package yang diorg sediakan, and aku rasa harga die taklah mahal sangat pun,, kira sangat berbaloi dengan ilmu yang korang akan pakai tak habis tu.. so kepada yang mencari-cari tempat dan mungkin salah satu ilmu martial art yang agak fun,, jom try pegi sini,, info tentang tempat ni ad kat bawah ni ok.. :)


MUAY FIGHTER MUAY THAI GYM (MF)
No. 1 - 1, tingkat 1, jalan dwitasik 1,
 dataran dwitasik, bandar sri permaisuri,
 56000 cheras, kuala lumpur
call : 03-6561 0701

Hidhir : 0176679724 / Rara : 0172851585
Facebook : MuayFighterGym
Instagram : @hidhir_mf

thanks for your time
xoxo puan Husna


p/s: ala dengar pasal bom kat Bukit bintang pulakkk,, baru ingat nk pegi BB

15 comments:

  1. Aku nak g ar. Untung untung boleh jadi cam Agnes Monica. Hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi weh jangan tak pegi.. untung2 org confuse wan kawin ngan bapok ke? sbb muke ko pun dh ala ala jantan sikit ahahahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. tu la una mmg lame dah nk join.. tp lebih kepada nak build stamina la.. jom join.. murah je

      Delete
  3. rasa macam pernah nmpk...ada sekali g sana...tapi g kedai sebelah dia laa..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la sally join.. nanti boleh kita sparing hahahaha

      Delete
  4. Hidhir tu kan instructor dia patutlah masa perasmian hari tu nampak your dad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius u kenal hidhir? i pun ad la waktu opening aritu.. coz he's my cousin. :)

      Delete
    2. wow your cousin ke? haha what a small world. my husband yg kenal sbb dulu selalu lepak sama. dorg pernah kerja little tree sama2. ala tak nampak pun masa perasmian tu?

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...