Thursday, 16 October 2014

#Nuffnang - CPUV Musee Platinum Tokyo

Assalamualaikum,,

haaa harini mood swing sbnrnyer nk buat entry tapi tetibe kembali ok lps nampak ni ni ni kat bawah ni.. heheheheh wah wah murahnyer hati Mr.Nuff ni sekarang yer.. ramai juga dapat bonus hujung tahun dari Nuff ni kan.. TQ nuff





dan kali ni iklan dari Musee Platinum Tokyo.. haaa nak tau ape nanti click2 yer iklan yang melompat2 minta di click tu yer... btw again TQ so much Nuff sbb sayang kite.. n ni yang makin semangat nak ber blogging ni.. ad juga la duit tepi hehehe :)


sape yang berblog tapi tak pasang nuff anda mmg rugi sbb nuff mmg baik hati *ehh pantun ke ape ni?


ok thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: sesi mendraft proposal! hadoi takut risau semua ad!

8 comments:

  1. Okay hujung tahun open table ! Hahaha.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Puan Husna... Zumal pun dapat gak ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah akak...alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. nuffnang baik minggu ni.. heheh

    ReplyDelete
  5. bila lagi nak cash out...? hahahaha...

    ReplyDelete
  6. omg!byk gilaaa...niesa dh lama xdpt cpuv..tsk.tsk.. :(

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...