Wednesday, 12 November 2014

#WW - Anak Bulusku 11/11/14

Assalamualaikum,,



11/11/14 lahirlah 5 hekor anak bulus ku.. waaa seronoknyerrr comelll je.. ni gambar waktu die betul2 baru lepas beranak.. hehehehe tgh pikir nak letak name lagi ni.. alaaa nape la tak kuar same birthday ngan ibu je kan senang boleh potong kek same same heheheh.. semoga besar dengan gemok yerrr anak anak buluskuuu..


thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: nak buat birthday wishlist boleh ? hahaha

8 comments:

  1. makin meriah ler umah lepas nie..
    kembar 5 terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la shark.. pasni nak tinggal umah pun dah pk banyak kali hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. tu la kene stanby makanan banyak2 pasni hehehe

      Delete
  3. okay kita tunggu nama kembar berlima ni apa ya... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tu la zati masih pikir2 lagi ni.. tunggu 44 hari dulu la heheheh

      Delete
  4. Replies
    1. mmg omeeyyy rasa nak picit jee tp takleh nak pggng lagi.. sbb baru lahir

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...