Friday, 21 November 2014

MAHA 2014 di Maeps Serdang Kembaliii!

Assalamualaikum,,

ok taknak tulis panjang-panjang cukup sekadar nak memberi info kepada yang tak berapa tahu.. yang MAHA 2014 kini kembali di Maeps Serdang...

best ke maha? bestttt sangat best.. aku mmg sangat suke MAHA sbb kat sane macam-macam product makanan,buah-buahan, ternakan *susu segar mr.H suke gile,, n mcm mcm la ada.. so kalau nak tau ape yang best lagi kat sana boleh pergi beramai-ramai yer..

MAHA 2014
tarikh: 20-30 NOVEMBER 2014 
masa: 10pagi-10malam
Tempat : Maeps Serdang
Info lanjut layari : www.maha.gov.my



jangan lupe ok.. kalau nak dapatkan product keluaran bumiputra yang jarang jumpa di pasaran pun boleh kesana.. harga murah.. tester pun banyak hahahah kalau nak pegi boleh la pegi bermula esok! yang mana ada perasmian oleh PM.. dan ingat penutupnya 30 november 2014.. so sempat kalau nak pegi. cuti sekolah pun dah bermula, sesuai la bawa anak-anak utk kenalkan diorg dengan tanaman-tanaman, ternakan, ikan dan mcm mcm lagi,. jom beramai-ramai.. jangan lupe bawa payung ok! aku pun akan kesana mungkin hari rabu atau khamis.. sbb taknak bersesak hari minggu hehehe

thanks for your time
xoxo Puan Husna

4 comments:

  1. Salam perkenalan,
    Ingat tadi nak pergi...tapi bila di fikir hari Ahad sure ramai orang, postphonelah gi hari selasa @ rabulah..sebelum ni pernah pergi, memang best...:-)

    ReplyDelete
  2. Wah.. Best tu.. Teringin nak prrgi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kak.. kite dah pegi dah heheh

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...