Friday, 14 November 2014

Double Date! Thank You!

Assalamualaikum,

alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas,, di usia 25tahun 1 hari heheheh tue tue tue.. dan semalam rezeki pulak masuk ad pasangan pengantin nak melanjeee kite n mr.H makan... org kata rezeki jangan di tolak,, maut jangan di cari.. hehehe so setuju..

sape pernah baca pasal review tempat makan yang aku buat name kedai die Bidor station Kopitiam,,, haaa tak tau? nah aku bagi mohon la baca.. haahah Bidor Station Kopitiam, sbb makanan kat sini agak sedap.. so semalam si nurie and Hushby die nak belanje makan.. so aku suggest kat die kedai ni.. terus die kata ok.. *nurie ni bagi makan ape semua die bedall hahahaha

so sampai je terus jumpe diorg elok ambik sit tepi jendela berangan mcm dok kat umah hahahah.. then first sampai bende yang harus kitorang buat adalahhhhhh...


SELFIEEEEE! hahaha 

kesah pulak kitorg kan org nak tgk ke ape kan.. hahaha mcm betahun tak jumpe tu padahal aritu baru je jumpe hari2 gosip kat Fb tp jumpe pun kecoh mcm mak nenek.. takpe la nasib la laki-laki kami ni memahami sangat.. tp tu pun keluar jugak la ayat perli "kat office dah gosip pun nak gosip lagi ke"hahaha sory la takleh bendung hahahahaah

mood tengah berbunga riang kat situ dah siap order semua n my mee kari pun sampai tetibe terdengar suara sumbang macik meja sebelah, "ehhh kitorg order dulu die punyer sampai dulu,, takleh jadi ni" welll helllo macikkk, rezeki masing-masing,, tp kalau nak ikutkan beza time order die dengan kitorg die order 5 minit awal je punnn.. nak bising mcm dah duduk kat situ 5 hari.. pastu sampai lagi makanan mr.H ngan husband nurie pulak.. die makin tak senang duduk.. mcm mcm la ayat keluar dari mulut die.. kalau nak bising ckp ngan pelayan kat situ.. bukan tuju pada kitorg.. eeehhhh sabooo je lahhh,, nasib baik mood birthday i sampai semalam.. kalo takkk mandi kari pulak macik sebelah ni kang... 

hahaha so malas nak layan sangat just ignore je die dok ngomel2 kat sebelah tu.. kitorg sembang2 la buat mcm diorg tak hujud hahahaha.. 




dan selesailah pertemuan and double date kitorang.. bukan main rancak berbual mcm2 keluar.. yang member baik mr.H kawan satu class husband nurie,, haaa semua keluar cerita.. pusing2 kawan2 je.. boring tak berkembang hahahaha

 and last but not list.. i dapat hadiah yang dikirim oleh mama *mama nurie

abaikan muke kembang semangkok tu!

tarrraaaaa... "PEANUT CANDY"untuk aku,, hambik satu pelastik besar mama nurie kasi.. ehehhe sbnrnyer peanut candy ni doorgift waktu kenduri si nurie haritu,, sedap gileee.. and aku ngan mr.H berebut padahal mama nurie bagi banyak waktu kenduri hari tu.. hehehe so aku tanya kat mama kot2 ad lagi kat umah.. past die kata dah abis.. so aku tanye mane nak beli semua, then die kata die belikan n die bagi je.. wahhhhhh i was like loncat loncat la kan.. aku mmg peminat kacang.. bg la kacang ape pun semua aku bedal terutama kacang tumbuk.. perrrgghhh best.. so TQ again to mama sbb hadiahkan peanut candy ni hehehe 

TQ TQ TQ to nurie n husband for dinner treat semalam.. nanti beday ko kalo ko takde g mane-mane kitorg pulak belanje kau ok.. sbb husband aku pun dah cakap dah birthday nurie nanti kite belanje diorg plk..  TQ again macik i love u manyak manyak.. 

thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: takde ke any advertorial nak menompang hehehe *promo plk.. nak cari duit tepi



6 comments:

  1. Hahahahahaha aku nak gambar yang gelap gelita dengan kacang tu. Eh. Aku laaa yang bayar kacang ! Kira hadiah dari aku laaaa. Eeeee. Nak jugak kan ! Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  2. sekali sekala berkumpul, mesti seronok dan meriah...

    ReplyDelete
  3. hehe..ptt mcm knl je..rupanya blogger jgk

    ReplyDelete
  4. birthday kita sama date..beza umur jelah..husna ni muda belia lagi..
    tulah kadang2 kat kedai makan ni..kalo kecoh2 mestilah jadi perhatian orang..almaklum bukan kita sorang je makan kan..hehe..

    ReplyDelete
  5. sweet je korang !!!!semoga persahabatan korang berpanjangan,amin

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...