Wednesday, 12 November 2014

Apa Yang Aku Nak Di Hari Lahir ke-25?

Assalamualaikum,

salam rabu.. wahhh pejam celik pejam celik.. dah hujung tahun dah.. and esok adalah 13/11/2014 yang mana 25 tahun lepas aku dilahirkan.. dah tue oiiii dah 25 dahhhh.. ehhh rasa mcm baru abis spm je.. hahahaha ok what i wish for my birthday...

emmm harini nak buat entry luah perasaan kalau menyampah boleh la scroll laju2 hehehehe


sejak dari kecik,, boleh kira la berape kali je aku celebrate birthday.. mmg agak jarang.. sbb tah tak tau kenape.. hahahaha

apa yang aku nak untuk birthday kali ni.. 

aku taknak pun hadiah ke kek ke.. sbb bende tu aku dah rasa tak penting dah. (kalau takat nak g makan ke ape boleh la). sbb bagi aku,, harijadi ni,, adalah satu langkah lagi mendekatkan diri pada mati.. dan adakah aku ready?

apa yang aku harap adalah,, Allah menerima taubat aku,, dan memberi ruang dan peluang untuk aku menjadi yang lebih baik sebelum aku mengadap die nanti.. terduduk memikirkan usia yang makin meningkat,, tp perangai same je.. sampai bile aku nak mcm ni,,

25 satu angka yang bagi aku agak besar.. yang sepatutnya aku menjadi lebih matang, aku harap untuk harijadi kali ini.. Allah akan memberikan kesihatan yang baik untuk aku terus mencari keredhaan -nya.. memberi kesihatan dan kebahagiaan kepada mama and abah dan suami tercinta, apa yang aku harap untuk diri aku.. aku cuma nak kalau aku pejam mata.. bialah aku ada dalam keadaan tidak melakukan dosa dan dalam husnul khotimah Insyaallah,,

dan aku ingin memohon maaf kepada semua orang yang pernah aku buat dosa.. dalam sedar atau tidak.. aku harap kalian dapat memaafkan aku.. dan aku berharap.. akan ada kawan-kawan yang mendoakan untuk aku.. itu sudah cukup untuk dijadikan hadiah :)

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: teringat kata kata daĆ­ farhan,, hari jadi yang patut dapat hadiah adalah ibu kita,, yang bersakit berjuang utk lahirkan kita... :)


8 comments:

  1. Replies
    1. heheh dah tue dah kaka farah kite ni

      Delete
  2. Happy Bday Husna...Semoga pjng umo, murah rezeki, sihat slalu & slmt dr sgala2nya..Amin

    ReplyDelete
  3. Baru nak ingat scroll lelaju hukhik.
    Hm qila doakan allah terima every good deeds u hv done and accept your taubah! inshaallah amin hihi.

    Qila pun mintak maaf jugak eh kak una and yes i love my umi heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ qila... sobsob nangisss.. ahahha akak maafkan qila hehehe :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...