Monday, 29 September 2014

#Nuffnang -CPUV Proton Iriz & Sen Heng

Assalamualaikum,

selamat hari isnin.. mulakan hari anda dengan senyuman.. hahahaa senyum la baru murah rezeki nak masukkk :)

alhamdulillah setelah makin bersawang blog ku ni.. nampaknyer.. boyfen yang baik hati iaitu En.Nuffnang ni tak putus2 nak balanje kite.. duit raya haji ehhh? hahahah btw TQ so much dear..

dan yang bestnyer ada 2 sekali CPUV menempel di blog ku ini.. yeeeehhhh so bukak2 blog tadi ternampak proton Iriz mengoda-goda mata aku yang dah la mmg tengah berkenan dengan si iriz yang sexy tuuu auuummm.. heheheh



so ini adalah 2 CPUV yang manje manje joget2 kat blog aku..


haahaha husna ni tak up to date langsung la.. bende tu dari 26hb hari tu tapi harini baru nak up kan.. kecohhh je kan.. tak pe la.. biase la aku ni kan pki basikal so slow la sikit dari korang yang naik tren tu.. hahahaha

tp tak kira nak up jugak nk jugak nak jugak.. hehehe so kalau lalu lalang kat sini ternampak 2 iklan joget2 tu boleh la derma kilat kat kite ni kan hehehe untung2 boleh g honeymoon kehkehkeh berangan!..

so dua iklan dari nuffnang adalah dari Proton dan lagi satu dari sen heng.. yang sen heng ni tak sempat lagi tgk iklan ape.. nanti kalo nampak boleh la clik clik eh kalau nak tau.. tp yang proton tu aku dah tergoda dan tekan sendiri sbb nak tgk iklan ape.. heheheh so sempat la tgk harga proton Iriz yang sexy tu,, eehhhh lawanyerrrrr la hai.. mcm nak gode gode mr.H tapi mcm tak je kan.. sbb plan nak ambik lori heheheheheh ok ok cukup.. TQ nuffnang again and again.. i love you!


ok thanks for your time people
xoxo Puan Husna


p/s: sesi mencari peti ais baru ni.. haishhh nak angkut pulak pikir mcm mane ni.. *blluuupp

4 comments:

  1. tahniah2..rezeki kan..mesti dalam blog ni banyak info yang orang cari

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh masih merangkak lagi mar.. blaja2 lagi blogging :) TQ

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...