Monday, 15 September 2014

LIEBSTER Award Kembali !!!


yeeehhhh liebster award kembali.. dan kali ini,, aku di taq oleh kak Mass-Naim tq kak sbb taq kite yang sengal ni hehehehe so mari lah kite menjawab soalan dari kak mass kite ni.. :)

Soalan-soalannya adalah :-


1. Apa benda yang perlu ada dalam bag korang sebelum nak keluar rumah ?
- Selalu ada rokok and lighter mr.H sbb die mmg suke sumbat harta die dlm bag kite sbb kalo tak bawak nanti die cakap "kenape tak bawakkan,, kan selalu dlm bag sayang".. stress!

2. Pengalaman travel paling best dalam hidup ?
-pernah backpack sorang2 pegi tioman dulu.. tp dah lame dahhh.. rasa cm nk g lagi tp dah belaki mcm susah sikit la kan.. nanti die sibok nak ikut hehehehehe

3. Fast food favourite korang ?
-KFC Zingger Burger nyum nyummmmm!

4. Cita cita / Impian / Keinginan ?
- kalau aku kayaaaaaa!!! heheh nak bukak pusat pinjaman kewangan untuk orang nak buat ibadah :)
5. Film apa yang paling korang suka?
- ok boleh reffer kat sini hehe Movie Ku Suka

6. Apa situasi yang buat kan korang rasa bahagia?
- lepak depan tv dengan Mr.H sambil makan keropok pastu kutuk pelakon yang tengah belakon tu hahahahahaha :D

7. Apa hobi korang?
- hobi ni banyak ah terbantut sbb bz memanjang so dah takde hobi dah sekarang hehehe :)

8. Siapa cikgu kesayangan korang masa zaman sekolah dulu?
- hahah cikgu kesayangan ehh, emmm cikgu kamziah kot.. die cikgu math yang membuatkan aku dapat A1 math hahahaha and die sangat rock!

9. Apa warna kegemaran korang?
purple/hijau/warna warni.. ehh semua warna la suke hehehe

10. Apa yang harus/wajib ada dalam handbeg / beg  korang?
segala mak nenek receipts beli barang dan sampah sarap! kakahkah semua nak di sumbat dlm handbag,, kalo jumpe plastik roti tu pun bukan bende pelik la hahaha

11. Jujur punya opinion tentang blog aku ini ? Kenapa?
blog kak mass,, simple kemas dan paling penting ringan hehehe and i love it.. so takyah ubah ape2 dah pun,, dah ok dah :) 

yeehhhh selesai menjawab,, ok mari kita pulak buat soalan utk ditujukan kepada mangsa-mangsa seterusnya.. haaa jaga2 soalan lagi susah dari soalan bocor UPSR tau hahaha

1.kenapa adam tak terapung? *hahahaha (tolong jawab ye ni soalan tau)
2.brape banyak duit dalam bank korang sekarang? *soalan mata duitan hahaa (jawab tipu pun takpe saje gurau2)
3.apa yang korang akan buat jika jumpe duit RM0.20 dan apa pula jika jumpe duit RM100.00?
4.bile kali terakhir korang say I Love U and pada siapa?
5.kalau dipilih antara orang kaya dan orang miskin utk menjadi pasangan anda pilih yang mana?
6.kalau keluar lepak, dekat mane yang paling selalu n best bagi korang?
7.bile kali terakhir pegi Masjid?
8. Paling Banyak Like dekat Facebook atau instagram,status ape or gambar ape? *mohon print screen sekali eh bukti pembelian di perlukan hahah
9.apa nasihat anda kepada saya?
10. pendapat anda tentang saya?
11. nak kawan dengan saya tak? hehehe

haaaa ini adalah soalannyer.. dan terbuka kepada semua yang ingin menjawab dan ingin taq kawan2 lain.. heheheh tapi ad jugak mangsa 2 3 orang kite nak bagi die jawab jugak lah hahahaha.. 


ok selebihnya kalau yang baca ni nak jawab sile la aku suke je hehehehe.. 

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: maaf ye kalau soalan mengarut tp saja nak make some fun :)

3 comments:

  1. wahhhh.....thanks sudi jawab soalan2 akak....hikhik....enjoy baca jawapan awak... ayat sempoi jerk... hikhik...btw thanks ye tentang opinion blog akak 2... =)

    ReplyDelete
  2. http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/qs-and-as-from-liebster-award.html
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    Sweet September Giveaway by Mellya

    ReplyDelete
  3. dah jadi satu viral pulak liebster award ni

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...