Friday, 5 September 2014

CABARAN 10 HARI! : Day 3=3 Song (Husna Nak Menyanyi Pulakkk!!)

Assalamualaikum, salam Jumaat yang penuh barakah,

haaaa seronok semalam meniaga sampai tak rasa penatnya.. ok sambung Cabaran Untuk Hari Ke3 iaitu 3 lagu,,

kalo cakap bab lagu ni.. kalo dah si kaki menyanyi ni mmg bagi je lagu ape die nyanyi, sampai lagu jawa, lagu iban, lagu bugis semua die bantai.. hahahahah ok untuk cabaran entry ni aku nak buat kelainan sikit, aku sendiri nak nyanyi  lagu tu boleh.. hahahahaha

Amaran : 
 (kalau tak sedap tolong lah pause kalo tak kang muntah darah kang korang).. hahahahaha

ehemm eehhheeemmm test mic 1 , 2 , 3...

Lagu pertama - Listen-Beyonce 

lagu ni aku suke sbb satu bile aku sakit hati,, lirik lagu ni la 
cara nak sampaikan ape yang aku nak cakap sebenarnya..
and lagu ni mmg power susah wehhh nak nyanyi.. nyanyi biase2 boleh la.. ce ad music tengok,,
tak tercekik pulak aku nak nyanyi hahahahaha

Lagu Ke Dua - Bulan Di Tutup Awan


ok lagu kedua ni,, aku suke sbb lagu die mcm classic cm tu.. mmg la lagu lame pun,, tak sure sape penyanyi asal die,, sbb yuna ad cover balik lagu ni.. sooo ni antara lagu yang selalu aku melalak kat umah kalo ngadap drum set guitar semua tu.. hahah

lagu Ke Tiga - Keroncong Hujan-Adibah Nor
ok seperti chalange Day 2 yang lepas , korang tau kan aku suke tgk movie ape,, so ini adalah salah satu lagu dlm cerita tu,, lagu keroncong.. so bile dengar tenang je.. ni tak bermakna aku tak minat lagu2 berbentuk rancak tp ini adalah lagu yang terkesan la dlm hidup
hahahah

kalo ikut kan 3 ni sikit lagi la.. kalo boleh nak nyanyi 300 lagu bagi korang muntah hahahahaha, aku mmg suke dengan muzik and tak memilih untuk mendengar jenis music mcm mane sekali pun,, asalkan ianya gubahan yang ikhlas dan best aku layan jeee semua.. sbb music kan salah satu cara untuk kita tenangkan jiwa kita.. takkira dalam apa juwa keadaan :) 

so siaplah cabaran 10 hari aku untuk hari ke -3.. jangan jemu untuk datang dan tunggu for next day.. heheheh

thanks for your time people
xoxo Puan Husna

p/s: lame jugak tak g karoke! bagi karoke jamban satuuuu ikat tepi!!

6 comments:

  1. listen adalah lagu favourite akak bila karaoke...

    ReplyDelete
  2. perghhh...berdarah telinga kak! kekeke... :D

    ReplyDelete
  3. Not Bad Husna..Husna buat Nelly rasa nak download lagu Beyonce tu...:)

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...