Friday, 12 September 2014

Cabaran 10 Hari : DAY 9-9 Love.. Peeewwwwiiittt!

Assalamualaikum,,

salam jumaat yang barakah,, semoga kita terus happy dengan kehidupan pinjaman Allah ini,,

wahhh dah hampir sampai kepenghujungnya nampak.. hew hew hew.. ehehehhe ok harini dah masuk DAY 9- 9 Loves. aalllaaa malu la love love ni.. kalau dulu kecik2 ingat lagi ckp love je malu ckp love je malu,, tah ape ape tah kan.. hahaha  ok jom nak share 9 bende yang i loves sangat.. hehehe

1. I Love Allah and Muhammad s.a.w


 seharus dan semestinya yang utama, untuk pencipta dan Nabi Junjungan tercinta,, dulu aku leka,, selalu lupa dama 2 ini.. dan kini.. semoga hati terus mencintai dan menyanyai Allah dan Nabi Muhammad.. 

2. I Love Islam

haaa ini juga apa yang aku sangat cintai,, agama aku,, yang membawa dan menjadikan aku seorang muslim sempurna,, walaupun aku banyak juga melakukan dosa,, harap2 semakin cantik aku dalam mendalami agama sendiri.. dan Doa Agar Allah akan tetap lindungi Agamanya ini dan umat-umat islam lain supaya tetap hatinya bersama Islam :)

3. Suami Ku Bukan Suami Mu,

haahaha keutamaan seorang isteri adalah mencintai suami sendiri,, dan bukan suami orang yeeee... hahaha ok ya mmg sangat cinta dan sayang pada Si Bf halal kita tu.. imam dan pembimbing untuk seorang isteri, dan tolong la jangan cintai suami saya,, bia saya sorang je cukup eh eh hehehe :)

4.  Family

mama yang melahirkan, abah yang mendidik,, haaa keluarga juga adalah kesayangan ku,, walaupun dah bersuami jasa diorang tetap takkan dapat di ganti dengan wang ringgit.. adik beradik darah daging aku,, walau gaduh ape semua pun,, hanya adik beradik yang akan betul2 faham kita :) 

5. I love Blogging

haaaa dah jadi rutin pagi2 masuk office je ngadap dulu la si muke leper ni.. nak tgk die kalo tak tgk sehari boleh rindu tau.. so i love blogging sangat-sangat.. i am blogger and i love it.. sbb boleh meluahkan dan menceritakan pengalaman dengan orang lain,, dan yang pasti kebanyakan blogger yang aku kenal adalah awesome gile.. :)

6. I love Binatang

aku adalah animal lover tak kira la ape jenis binatang pun,, tp jangan bagi katak je tolong ehhh,, hahaha aku mmg sangat suke,, kalau boleh bukak zoo kt umah pun aku nak bukak.. heeheh kucing, arnab, hamster, sugarglider, kubong, musang buah, panda, beruang, harimau, memerang, kude, gajah, labah-labah, semut, ikan,, ehhh suke la mmg suke la kt binatang.. heheheh

7. I love Math


hahahah pelik kan,, tah aku mmg suke matematik, bagi la aku 400 soalan matematik pun aku suke je nak jawab,, hahah. sbb aku rasa bile dapat solve the problems math tu rasa mcm best gile.. and selagi tak dapat jawapan selagi tu aku akan buat jugak sampai dapat.. tp math je tau bukan Add math,, kalo add math pitammmm hahahaha nak jadi cikgu math tp tak berapa layak pulak ehehehe

8. I love Sing

aku mmg suke menyanyi melalak, memekak, sampai mr.H pun selalu suruh diam sbb die nak tgk tv.. cehhhhhh sabo je la.. kalo bab nyanyi bg je kat aku.. hahah sampai mama pernah ckp ehhh pegi masuk "jangan lupe lirik" sane tu dapat jugak duit hahahahah siot je perli aku..


9. I LOVE YOU!

haaaa yeee I LOVE U, Yess U,, betul la u la yang tengah baca ni.. hahahahah I LOVE U sbb awak baca entry kite.. alaaaaahhh malu la malu la heheheh


okkkkkkk yeeehhhh last day esok. haaaa ada rahsia besar nak dibongkarkan esok so tunggu yer..

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: fuhhh bertabahlah wahai husna.. nak berhenti atau tidak! dilema


6 comments:

  1. wah, cabaran dah nak habis dah tu..best!!

    ReplyDelete
  2. wow love tuu.. hihi..
    anne prnah buat jgk cabaran 10 hr ni tapi sampai skrg x abis lagi..
    hehehe..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...