Thursday, 11 September 2014

#Nuffnang CPUV - Mayfair Menempel :)

Assalamualaikum,

alhamdulillah,, dalam kejatuhan traffic blog ku yang makin dan terus merudum ini,, disebabkan kesibukan berniaga,, tp NUFFNANG tetap bermurah hati memberi aku rezeki.. yeehhhh alhamdulillah,,


hahaha padahal semalam dah melekat,, tapi sbb kan tetibe harini baru teringat nk tgk die baru perasan hehehe.. tp tq yer nuff I love U,,  hehehe ok ni adalah iklan yang aku terperasan lalu lalang loncat2 gembira dkt blog aku ni. ni kira dah secound time dah iklan dari mayfair melekat, *nak suruh aku kurus kot. heheeh


so kalau ternampak nanti.. boleh la buat derma kilat untuk aku ni hehehehe.. and tq kepada blogger2 and readers yang rajin click2 iklan kat blog aku ni.. jasamu dikenang..

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: alaaaa sikit je lagi nak cash out.. tp mcm tak jadi pulak nk cash out.. kumpul kumpul :)

6 comments:

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...