Monday, 22 December 2014

SJ4000 action camera yang best!

Assalamualaikum,,,

salam isnin semua.. hah 3 hari menyepi kini aku kembaliii ewaahhh *berangan mcm ad org rindu jeee.. jajajaja

ok aku ni tiap awal tahun je buat la wishlist utk tahun yang bakal di tempuh dan jomm trowback samaada aku berjaya atau tidak mendapatkan wishlist aku tu. heheheh bagi yang tak tau ape wishlist aku utk 2014, jom tgk kat link bawah ni pastu sambung baca hehehehehe..


ok dah baca sekarang jeng jeng jenggggg.......

dari 4 wishlist tu,, hanya 1 je aku berjaya dapatkan.. hahaha itupun dapat yang ala-ala jeee.. sbb nak beli yang real punyer makhaiii beribannn wehhhh..

dan ape wishlist yang berjaya aku dapatkan adalahhh..

ni Go Pro yang aku konon-konon nak beliii tapi tetibe terjumpe alternative lain utk beli yang lebih murah n masih sama iaitu utk ambik gambar kann so aku pilih la yang murah iaituuu...
 tarrraaaaa


SJ4000 Wifi sports cam!



ape yang best tentang camera ni.. adalah aku mmg suke bergambar.. dan aku takde handphone mahal nak pki utk selfie.. so aku memilih utk sesuatu yang lebih tahan lasak.. PLUSSS boleh berangan2 ambik gambar under water...

aku dapat harga best RM250 Sahaja harganya.. and ada tempat harganya lebih mahal.. dan korang kalau nak beli jugak aku sudgetkan korang beli make sure jangan terkene yang fake ok! sbb banyak yang fake diorg jual harga sama dh ori.. rate harganya adalah antara RM300-RM450 lebih kurang gitu je harganya... 

aku dah ambik gambar n its fun ok.. seronok gile boleh selfie wefie dengan lens yang boleh capture sampai 170darjah.. means takyah berhimpit2 nak bergambar.. sbb kalo atas pelamin tu mmg boleh la sumbat penuh2 and semua masuk dalam gambar! hehehehe

12MP camera buatkan gambarnyer not to bad.. tp kalau masuk kat fb kalau lupe click kat High Quality die pun tetibe kecikkan size gambar tu mmg pecah la cite die.. tp kalau transfer dari pc and baru masukkan dlm facebook. insyaallah quality gambar memuaskan :) aku pun belum habis godeh lagi.. and blaja setting2 best tentang SJ4000 ni.. nanti aku dah ambik gmbr banyak2 + gambar under water aku buat review ok! so sebagai seorang blogger camera adalah antara bende yang penting.. takde gambar kurang menarik entry tu nanti hehehehe :)

thanks for your time!
xoxo Puan Husna


p/s: nak balik awal la harini! hehehe



14 comments:

  1. Husna.. kita pun guna sjcam4000 ni.. nak beli gopro itu orang2 ado jer.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeehhhh ok kite geng! hehehe yerla gopro mahal sangat!

      Delete
  2. Replies
    1. kalau anum beli gopro la terus hehehehe

      Delete
  3. pehhh.. tak sabar nak tengok gambar under water tu. hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah mr.H takut nak masukkan dlm air die kata takut rosak.. tah ape2 tp takpe nanti kite cari mane2 longkang kite try ehh hahaha

      Delete
  4. Replies
    1. kalau ko beli GoPro terus la.. ko kan kaya! hahahaha

      Delete
  5. HEhehhhehehe...
    Boleh geng la....
    Last week baru cik abang hadiahkan SJ4000 ni....
    Hadiah krismas.... Padahal yang sambut krismas dia.... Yang dapat hadiah akak...
    Whahhahahhahah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeheh untungla dapat hadiahh.. kite setaun kumpul duit baru dpt kaka.. hehehhe :) ok pasni kita geng la julang sj4000 same2 hehehehe

      Delete
  6. Mana sis beli ni? Nak no contact org tu. Murah tu 250... cane nk tau yg ori atau fake?

    ReplyDelete
  7. Awak...beli kt mana camera ni?murahnyaaa😍😍😍

    ReplyDelete
  8. Awak...beli kt mana camera ni?murahnyaaa😍😍😍

    ReplyDelete
  9. Awak...beli kt mana camera ni?murahnyaaa😍😍😍

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...