Tuesday, 30 December 2014

#Nuffnang - Premiere Screening of Taken 3 (INVITATION)

Assalamualaikum,

salam selasa yang hebat,, semoga harini akan memberi keceriaan utk semua.. mcm aku ni tgk ceria ceria sbb dapat invitation utk Premier Screening utk cerita fav aku TAKEN 3 wehhhhh! hahaha yeeehhh

ok kalini akan ku pastikan aku akan berada disana.. for along time ok tak masuk contest2 utk Nuffnang Premier Screening ni.. tetibe aku nampak TAKEN 3,, ok takleh tahan.. mmg kene masuk jugak ni.. sbb ni adalah antara aku punyer fav movie mmg TAKEN 1 & 2 aku follow kot..
nak tau cite die mcm mane.. tunggu aku tgk dulu nanti aku story story ok! :)


so sape sape lagi ada dapat? boleh comment2 kat bawah.. n boleh la kite jumpe di sane nantiii :)

tq Nuffnang I love u to the moon and back hahahaha *bodek je keje aku ni

thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: kalini kalau mr.H lambat lagi aku g sendiri hahahaha

14 comments:

  1. Assalamualaikum husna. wahh bestnya. sheila pun follow up cerita ni dulu. ehh baguslah.. boleh p bodek suami.. lama tak tengok wayang ahhahahahha. taniah husna dapat invitation nuffnang. murah rezeki awak ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sheila.. hehe nanti una buat review pasal cite ni ok.. :)

      Delete
  2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kau jangan macam yang lepas lepas sudah. Apa pun tak boleh. Aku doakan kau sampailah. Wakakakakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishhh jangan la bagi aku mencarut! hahahaha insyaallah.. sbb aku yang drive insyaallah samapi.. hahahahaha kuajaaakkkkk!

      Delete
  3. Amboiiii kemahen lagi seronok sampai ke bulan bintang. hahahahah :P ehh bibir dekat atas tuu mengancam giloss. wohaaaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha inani jangan tegur bibir tu kang salah tegur lain jadi hahahahaha..

      Delete
  4. perghhhh...perghhhh...hahahaha...dah jadi anak kesayangan Nuffie ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem ehem,.. saje taknak bagi tau orang HUSNA BINTI NUFFNANG kot sekarang hahahahahaha

      Delete
  5. fuyooo dapat,.. kita xpernah dapat plak. :( sobsobsob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa azwar jangan gitu.. takpe cube lagi nanti ok :)

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe ok anum nanti una story mory ok :)

      Delete
  7. amboiiiii. tukar header lagi ? thanks ye una.. buatkan bella punya!!
    sayang una to the moon la. bile la bella nak dpt tgok wayang free. hehehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhehehehe malu malu malu.. hehehe takpe nanti ad contest lagi mohon masuk yee..

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...