Thursday, 18 December 2014

Eh "TER" tukar Lagi?

Assalamualaikumm,,

eehhhh tertukar lagi header.. hahahahaha

sorry la kalau ramai yang menyampah tgk aku main tukar tukar header ni.. haaaa ni disebabkan tgh mendapat sooon nak mengedit header.. dan tetibe pulak idea ni datang mencurah curah nak mendesign..


haaaa harini mood kanak-kanak riang sikit.. tu yang berburung berwarna warni ceria tu hahahaha..
"tadika sangat mood kau harini husna".. hahaha

haaa rasa mcm nak buat giveaway, hadiah die kita bagi service design header for FREE ok tak?


Thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: alaaa nak up entry cerita panas tp jap lagi la.. bg panaskan keadaan dulu la heheheh

22 comments:

  1. wah bestnya.. terror betui design sendiri ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Alhamdulillah kurniaan Allah.. hehe tp kita ni takla hebat mcm designer2 yang power tu biasa2 je pun.. design ikut hati je.. hehehe

      Delete
  2. NAK NAK! hahaha benda freee lah kata kan. Comel nya colourful cemtu T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ok ok nanti kalau sampai mood nak buat GA nanti kita buat sidang akhbar besar-besaran ehh hahahaha :)

      Delete
  3. ini rajin tahap absetos. hari hari tukar header. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. absetos? hahahaha firstime dgr ayat tu.. hahahaha tu la tah kenape pun tak tau tetibe mood header sampai plk minggu ni.. hahaha

      Delete
  4. Chitttt ! Poodah betullah budak ni. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kannn.. datang dah gile aku.. hahahaha

      Delete
  5. haaa yang ni ok dah husna!

    Nak join GA free header tu.. Rina tak reti nak edit bab2 header ni.. Y__Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe nanti kalau kite dah buat GA rina join ok.. :)

      Delete
  6. comel sgt header tu. . kalau maria, maria tuakr burung tu jadi kupu kupu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ad jugak terfikir kupu-kupu tadi.. takpe esok tukar lagi hahahaha :)

      Delete
  7. Replies
    1. hahahaha ni mesti sally org pertama nak join kan kan kan heheheh :)

      Delete
  8. apasal rajin sgt ni?hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah la niesa una ni pun tak tau kenape tetibe mood rajin ni mencurah curah ke ladang gandum hahahaha

      Delete
  9. comellah header husna, memang hajat nak tukar untuk tahun depan..belum kompom lagi..was here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh tukar jgn tak tukar.. ana.. tq ana sbb singgah sini :)

      Delete
  10. cute header ni, aii loike ;-) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm kanak kanak riang kan mama heheheh :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...