Monday, 22 December 2014

"Mengandung ke?"

Assalamualaikum,,

haish kalau g kenduri kendara saudari saudara je mesti soalan panas mule di tanya..
 lagi la sabtu n ahad lepas, 2 cousin aku kawin. satu belah mama, satu belah abah... so aku pun pergilah mememnuhi jemputan dan ramai yang dah lame tak jumpe aku... bile dah setahun kawin ni.. mule la semua akan bertanyer pasal anak..

ok aku ni dah lali dah sbnrnyer bukan lali kenape tapi sbb taknak terlampau berharap.. so aku serahkan pada Allah.. aku usaha.. die yang tentukan bile masa terbaik utk aku timang baby! sekarang ni timang laki je la dulu.. hahahaha





tapi sabtu and ahad lepas.. aku ni sbbkan berat badan dah mule menigkat dan melonjak tinggi beratnyer hahahaha so ramai juge yang tegur aku.. 'Una dah ngandung ke?" hahaha aku pun 'AMINNNNNNN'" kuat kuat.. hahaha sbb buat masa sekarang cuma mengandungkan makanan yang dimakan je.. baby belum nampak bayang lagi hhehehe

tapi ok la bile ramai tegur mcm tu maknenyer dia doakan utk kite kan.. hahaha ke sbb diorg tgk perot aku je buncit? hahahaha confuse.. ape2 pun.. aku dah tak marah bile org tanye pasal baby.. sbb aku ad jawapan utk diorg :) terima kasih kepada yang mendoakan.. dan yang mendoakan aku takde baby pun terima kasih :)

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s:  Allah tau bile masa yang terbaik...

23 comments:

  1. Betul ! Sekarang meh kita timang 'baby tua' tu dulu la ye. Kahkahkahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha masalhnyer berat wehhhh! tak laratt.. die pun tak larat timang aku hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. kannn kita ni aminnn kan je sbb doa tu hehe

      Delete
  3. assalamualaikum husna.. takpe.. honeymoon dulu.. jangan fikir2 sangat. sheila doakan yang terbaik untuk kalian suami isteri ~~~

    *sheila teringin nak baby girl, letak nama Nur Husna.. biar berpasangan dengan abang dia, Muhammad Adam Husni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha TQ sheila.. aminnnn.. haaa ehh nama husna tu maksud dia Yang baik, Yang indah, Yang cantik.. wahhhh nanti kalau ad rezeki letak la.. hehehe

      Delete
  4. Enjoy hidup berdua puas2 dulu, In Shaa Allah ada rezeki tu nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl kaka farahhh nak bermanja ngan mr.h puas2 dulu.. kang ad baby kang jelous pulak laki kita asyik layan anak je kann heheheh

      Delete
  5. ada rezeki tu nanti. lambat atau cepat je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu inani.. takpe una ok je.. hehehe :)

      Delete
  6. Kalau sesiapa tanya, husna amin kan je.. Mana tau jadi doa ke kan :)

    Kuatkan hati.. InsyaAllah pasti ada nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la rina una pun mmg aminnn kan je kalau org ckp untung2 dapat btl2 heheheh

      Delete
  7. inshaAllah nnti ada rezeki kak una..niesa doakan!amin!

    ReplyDelete
  8. mulut orang kite xmampu tutupkan..harap akan tiba masanya yang tepat nnt..Allah maha mengetahui..in syaAllah..

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah... segalanya sudah pun ditentukan, yang penting kita berusaha. Cepat atau lambat biarlah Dia yang tentukan kerana semua itu ada hikmahnya...kan kan kan.

    ReplyDelete
  10. asalam una , lama tak jenguk , jalan2 blog kawan2.. bella doa yg terbaik untuk una. ade ke tak ada.
    Allah Maha Mengetahui. ape yg terbaik untuk una dan family. hidup kena happy. Insyallah aura positive
    akan beri tenaga positive dlm bdn =)

    ReplyDelete
  11. insyaALLAH ada tu husna..rezeki ALLAH>.

    ReplyDelete
  12. Salam husna.. oklatu baru setahun hihi. Hana dah 7 tahun dah kebal sangat.. sampai semua pun dah senyap. Bagus amiin kan aja. Pepun inshaAllah ada rezeki utk Husna nanti.

    ReplyDelete
  13. Insyaallah...ada rezeki tu nti.
    akak pon lps kwen dl org asik tnya.Jwb ni dok ada la ni...hihihi...Alhamdulillah...ada btl tp kesian kt biras akak yg kwen skali dl.Dia smpai skrg xde kabar berita psl tu.kesian jugak bl org asik kata mcm2

    ReplyDelete
  14. Sama2 lah saling doa mendoakan... :D

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...