Monday, 22 December 2014

Charyl Chappuis yang di Gila Gadis Gadis!

Assalamualaikum,,

haaa #AFFsuzukicup dah habis dah pun kan tapi kecoh la masih nak bercakap pasal player No7 thailand si CharylChappuis yang mane ramai la.... 'eeeee hensomenyerrrrrr' btw eemmmm bagi aku laki aku lagi hensome la kan.. hahahahaha


ok tatap dulu puas2 muke die.. bagi yang mengilai player ini! hahaha

player thailand kacukan Switzerland ni berusia 22 tahun.. dan aku bukan nak puji ke kacakan die ke hape ke ehh.. tapi ni nak cerita tentang mcm mane career die sebagai seorang footballer.. 

sebelum die bermain dengan thailand,, die bermain untuk Switzerland untuk Under 23.. sbb umur die baru 22 tahun cik kakak.. so die baru je join main dengan thailand.. tp aku nak puji.. sbb die mmg sangat hebat bagi aku.. dari segi permainan die.. mmg menunjukkan die sorg STAR!. kalau player malaysia ramai jugak star tp gadis2 ni tak nampak sbb tak berapa nak hensome kann.. hahahaha

ala tapi lupe ke.. mcm mane Apek di gilai waktu AFFsuzukicup 2010 semua sebok apek apek.. sekarang semua dah berpaling tadah sbb apek tu dah kawin.. hahahahahaha

and to awak awak gadis2 diluar sana.. satu je yang aku agak termalu dengan perangai gadis2 malaysia ni.. bile diorg pegi comment kat IG si "chakoi" aku pangil chakoi je sbb tak reti nak sebut name die.. hahaha so takyah la korang menjatuhkan maruah korang sendiri.. nak kutuk gf die ke.. nak ckp die hensome ke ape ke.. korang ingat korang boleh dapat die? dan kebanyakannya aku tgk gadis gadis melayu ok! adoiii malu la wehhh org tgk je gelagat gadis2 melayu ni.! kalau nak puji cara permainan ok! kalau nak ucap tahniah ok! tapi ni sebok2 la nak kutuk gf die la.. nak puji die hensome dengan harapan dapat jadi gf die.. heeemmmm  *angkat kening sebelah sambil muke tak paham!

ok aku harap akan ada player malaysia sehebat die utk terus menerajui malaysia.. dan aku harap malaysia tak beli die sebagai player tapi cari bakat2 mude yang setanding die.. kita ramai player bagus cuma tak di beri peluang.. ape2 pun malaysia dah kalah.. tp tkpela sbb game haritu pun THAILAND lebih LAYAK menang itu je aku mampu cakap!

thanks for your time
xoxo Puan Husna

11 comments:

  1. Replies
    1. kannn thailand mmg hebat.. :) and + rezeki diorg pun..

      Delete
  2. Hahahhahaa. tapi ai is tak tergila gilakan diaa pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sep sikit inani kita geng hahahaha tah kite pun tak minat die

      Delete
  3. Aku baca komen budak budak pompuan melayu yang gilakan dia tu. Hoilah. Rasa nak tumbuk je perut masing masing. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn aku rasa nak report ig diorg kat Insta boleh bia diorg takleh pki IG dah pasni hahahahahaha

      Delete
  4. memang berbakat dia ni..biasa top striker yang pakai no. 7..hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp.. antara player hebat pakai No 7, No 10

      Delete
  5. nasib baik niesa x tergolong dlm perempuan2 yg tergilakan no.7 ni..kihkih..malu je aih bila lelaki non-muslim tegur pmpuan malaysia.. =_="

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa kan kan kan.. tah hape hape tah..

      Delete
  6. Alahh.. muka biasa jer... tak hemsem pun hahahahaha... :D

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...