Tuesday, 16 December 2014

Boring Tgk Blog Sendiri? Jom Tukar!

Assalamualaikum,,

bile masa terlampau banyak sampai membazir masa.. hahaha so mule la tgk blog sendiri dah rasa boring.. mule la nak tukar itu dan ini.. tetibe tgk header yang dulu rasa paling lawa pun dah boring jugakk.. hahaha so sesi menukar rupe paras blog pun berlangsung.. heheheh

so harini sempat lah menukar header.. yehhhaaaaa dan tgk header kat atas tu.. haaa tu la header baru.. ok tak? cantik ke tidokkk? any comment boleh bg tau kat comment box bawah supaya boleh di perbaiki lagi.. hahaha

nampak mcm simple kan.. ok aku ni mmg org die suke yang simple2 jeeee.. hehehe tp jangan tekejut kalau tetibe esok header tu bertukar lagi hehehehe.. selagi tak puas hati selagi tu la semua nak ditukar..

ok thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: ikut ati semua bende nak di tukar kat blog ni.. tp tunggu dulu sikit2 la ehhh hehehe

25 comments:

  1. Replies
    1. ehhh una mmg cantik jgn puji puji anummm.. malu kite hahahaaah

      Delete
  2. Header tu penuh makna tersirat sbnrnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ape yang tersirat ka maria? hahaha

      Delete
  3. Cantik ! Tapi kalau buat yang bertudung okay kot kan ? hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lukis kan boleh? ni pun aku mintak kat pakcik google.. sbb tak jumpe yang bertudung yang lawa.. hahahah

      Delete
  4. lawaaa. untunglah boleh tukar sendiri. kita tak reti edit2 blog ni.sikit2 bolehh laa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ni pun main godeh2 je inani.. baca tutorial pastu cuba2 yang header tu kene rajin2 la sikit heheheh

      Delete
  5. cantik!!! pandai una edit.. k.yan x gheti...sobbsss.. soon nak hire jd designer laaa.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ k.yan.. alamakkkk... jangan la hire kite.. nanti tak lawa kang blog k.yan kita bukan pandai sgt punnn malu malu hahahaha

      Delete
  6. banyak sangat masa? meh singgah blog saya buang masa kat sana, hehehehe... anyway header tu smart, kemas, simple..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok along nanti kite singgah ok! :) TQ

      Delete
    2. ok... tq... jangan lupa singgah ye... hehehe

      Delete
  7. mengancam header dia... Cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ azwar.. tp dah bertukar lagi hehehehe

      Delete
  8. cantik!!!!!
    qila pun boring dh tengok blog sendiri hihiuw

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa qila ni.. akak bukan boring tgk blog qila.. boring tgk qila hehehehe *joke syg :)

      Delete
  9. Replies
    1. ala satu je ke sally? 10 una bagi heheheh

      Delete
  10. eh.. macam tak sama je yang kat atas dengan yang dalam entri, tukar lagi ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah aah tukar lagi.. heheh ni pun tgh dlm proses buat lagi heheh

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...