Thursday, 27 February 2014

BLOG WALKING!



assalamualikum, salam sejahtra,
harini hari telebih rajin,

puan husna ni dh kenape tahhhhh,
harini semua blog aku singgah, ada la a few yang sempat tinggal kan jejak..
ada yang saja lalu lalang.. and follow org.
kehkehkeh..

harini rajin nak tambah kawan2 kat dlm alam maya ni. ye la siapa kita tanpa pembaca2 kan..
walaupun blog aku yg sendu ni.. xde orang nk baca.. ewahhh,
buat ayat sedih..
yer la aku pun baru lagi dlm dunia blogging ni, dulu pernah aktive
tp ada masalah sikit terpaksa remove blog tu.. dan alhamdulillah,
kembali rajin untuk ber blogging semula..

dan mr.H siap tanya lagi,, "ada tak awak blog pasal kita dlm blog awak?"
ewah ewah lebih plk.. nak cite pasal die semata letihhh org nk baca kannnnn,

ok blog aku yg sendu ni.. just aku share untuk menceritakan minat aku dan
apa2 info yang boleh membantu..dan tak lupe pendapat aku juga..

aku masih beginner lagi, tp xpe.. semua org bermula dengan cara yang sama kan..

ok ape2 pun tq kepada yang rajin singgah blog aku yg sendu ni..
aku sangat hargai kalian.. korang mmg best.. n so far.. blogger semua korang mmg rock n best!
love u guys..

thanks 4 ur time people.
xoxo Puan Husna


p/s: tak mengharap untuk menjadi famous pun.. harap kita berkhemah dlm ber blogging ok.. nasihatkan saya jika ada yang saya salah.. :)


4 comments:

  1. Replies
    1. ewaahhhh kakak kite sorg ni TQ i lap u bebeh.. tabung baby tu hihihi

      Delete
  2. hai puan husna =) bella pun new blogger. tak pe yg penting niat kite nak share kat org luar ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yup yup.. thnaks singah bella :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...