Thursday, 5 February 2015

#Nuffnang - CPUV Lactacyd & Physiogel

Assalamualaikumn,,

haaa makin berhabuk nampaknyer blog aku ni.. dahla mmg sendu.. ni tambah pulak habuk habuk kulapuk mula membiak.. maafle.. ateee bz bebenooo pulokkkk hehhh.. 

tp dalam kebuzyan *bahasa ape dah kau pakai husna.. hahahah lantak! namum, nuffnang yang ku cintai masih tidak jemu-jemu melimpahkan kasih sayangnya pada blog ku ini.. tq so much nuff.. i lap lap lap u banyak banayk.. kehkehkeh





insyaallah sikit je masa lagi aku akan rajin kan diri balik utk meng up entry, joint giveaway, joint event, ok ok.. thanks bagi yang sudi menerjah blog aku ni.. :) love u lots jugak ok!


thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: raya cina mau dekat ang pow kasi banyak sikit boss!!


10 comments:

  1. Untunglah tak aktif pun Nuff sayang ! Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gile tak sayang.. anak emas nuffnang kot aku ni hahahah

      Delete
  2. Pehhh. nak cek lah kejap kot kot dapat jugak. hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa inani lagi beratur rasanya hhahaha :)

      Delete
  3. Replies
    1. alaaaaa takpe nanti una blnje maria eeehhhhh.. blanje gambar je la tapi hahahaha :)

      Delete
  4. Walaweh rezeki tu. Alhamdulillah! Syukur!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum husna. alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya ~~~

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...