Saturday, 21 February 2015

Blog Bercuti, Tuan Blog Nak Pegi Honeymoon!

Assalamualaikum,,




fuh fuh fuhhhh tiup tiup sikit habukkk.. hahaha makin bersawang nampaknyer blog aku ni.. maaf le.. bz memanjang sejak dua menjak ni.. dengan PC hantar repair,, dengan Uruskan kerja sebelum raya cina haritu.. dengan business lagi.. jadi setelah bertungkus umus mencari rezeki..

haaa now tuan blog nak pegi bercuti pulak.. honeymoon katenyer.. kemana? dimana? sampai bile? will be update nanti ya...

ni la jadi bile pengantin basi baru nak g honeymoon.. hehehe bagi la channn ye dokkk.. takpe wish me selamat pergi dan pulang yerrr.. and i will be back in a few daysss lagi hehehe :) happy holiday utk semua jugak!

thanks for your time people
xoxo puan Husna


p/s: sesekali nak bejalan jauh sikit.. iyeee dokkk!

10 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha inani luar tak luar sgt la, seberang sungai je hahaha

      Delete
  2. Wah wah! Have fun bercuti ya. Hati-hati juga. Tak sabar nak tahu destinasi manakah menjadi pilihan pasangan sejoli ni! Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq pojie, haaaa ala pojie sure dah sampai dah tmpt kitorg nk pg ni hehehe

      Delete
  3. hoi ya hoi...pi Krabi kaaa? hehehehe... have fun dan balik cepat! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Disebabkan mr.h kite tak minta pulau or laut so kami pilih bandaraya kehkehkeh ok ok kita balik taun depan la sally hahahaha

      Delete
  4. Untunglaaa pergi cuti cuti negara luar. Hahahaha. Ole ole aku jangan lupa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ole ole takde,, lamb chop je ada hahaha

      Delete
  5. Assalamualaikum husna. hehehe kenapa tak buat lagi kad nikah? kan senang, takyah dok angkut sijil besar tu. hehehe honeymoon mana tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tu kene tanyer ngan mr.H kite die la yang dok tanguh tanguh jeeeee so kite pun biakan jeee.. heheh

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...