Friday, 15 August 2014

#Nuffnang - CPUV Ikea

Assalamualaikum,

salam jumaat yang mulia,,

dalam keadaan yang masih belum pulih sepenuhnya, dan masih dalam MC, setelah ditimpa sedikit kemalangan,sbb itulah blog ini menyepi seketika,  tp alhamdulillah masih berpeluang diberi berita gembira dari Nuffnang, cite pasal Excident,, nanti kite cerita mcm mane boleh excident.. now nak TQ kepada nuffnang sbb ad CPUV yang melekat di blog aku yang suam suam ni,


iklan Ikea so sape2 yang lalu lalang kat sini boleh la kalau nak derma kilat untuk kite yer.. heheheh.. again and again TQ nuffnang sbb sudi menyumbangkan iklan itu kepada blog ku ini,, ewaaahhh buat ayat sedih..

tq for your time people,
xoxo Puan Husna

p/s: sorry to all my fren yang sepatutnya dtg rumah aku hari rabu haritu tp terpaksa dibatalkan sbb aku pulak ter excident.. sorry sangat sangat :(

10 comments:

  1. Rezeki dtg tak kira masa kan?

    Anyway camne leh tereksiden pulak tu?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki una, congrats una, akak tumpang happy untuk una yang chumilll...he he he...

    ReplyDelete
  3. congrats Una!

    xpela...next time kan boleh lagi datang...no worries :)

    ReplyDelete
  4. huiyooo yunk... tahniah.. mama seketol je still on going..

    ReplyDelete
  5. sy smpai skang still problem nk psang nuffnang. mehhhh. jeles meh :P

    ReplyDelete
  6. Wah..seronoknyer..cik mah xtgok lagi..xsempatlah..hehe...moga2 lama melekat..bnyk le masyuk...

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...