Wednesday, 29 April 2015

1st CASH OUT Nuffnang untuk Duit Raya!

Assalamualaikum,,

fuhhh setelah setahun mengumpul duit tabung Nuff akhirnya harini aku CashOut juga.. kenapa cashout harini?

so nak cakap banyak sangat ke aku dapat tu tak la riban riban mcm blogger2 lain yang hebat2 sbb aku pun newbie lagi dalam blogging ni.. and boleh di levelkan BLOGGER PEMALAS BERSAWANG hahaha sejak dua menjak ni.. hehehe tp Alhamdulillah,, sape nak bagi kannn

and kenapa aku cashout harini? ini kerana seperti nuffnanger tau bahawa kalau nak cashout mmg ambil masa sebih kurang 2 bulan utk kita dapat cek tu, dan ramai suggestkan utk cashout hujung bulan supaya masa menunggu tu lebih pendek sbb diorg akan proses cek setiap hujung bulan.. so setelah berkira kira.. haaa raya dah nak dekat.. so aku terus cash out dan insyaallah.. cek tu akan sampai sebelum raya lebih kurang tgh bulan puasa...

so boleh la aku jadikan tu sebagai duit shopping raya.. ataupun tambah sebagai duit raya yang nak di beri kepada anak anak sedara yang ramai tuuuuuuu.. hahah rezeki di kongsi bersama la tu.. merasa la sorg sikit duit hasil blogging aku ni.. hehhe

so bagi yang nak cashout jugak tu selamat la bercashout.. boleh la kita beraya dengan duit raya dari NUFFNANG yang baik hati ni hehehehe tq #nuffnang :)

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: haishhh ni kalau bulan puasa ni silap2 tak bukak langsung blog ni kot.. jangan husna jangannnn

14 comments:

  1. Tahniah una...

    ReplyDelete
  2. tahniah...bsawang pon dpt duit...okla tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak zai.. aminn rezeki Allah hehehe

      Delete
  3. hahahaha...gimifai! Sally pun sama cashout jugak harini...LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ni mmg stock kumpul utk duit raya niiii hahahaha sep sikittt

      Delete
  4. Chisss sama hari pula kita cashout oi. Hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha nak buat cmne kalo dah Novemberian ni, bertabahlah sampai cashout pun nak same same hahahaha

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...