Friday, 18 March 2016

REVIEW- TAMBAH SUSU BADAN DENGAN Mamom Milkbooster Herbaworks

Assalamualaikum dan salam Jumaat yang mulia..
 
fuhhh mencabar betul bile dah upgread status bile jadi si ibu ni.. yer la semua bekejar, mane nak makan, mane nak mandi.. mana nak menyusukan anak, mana nak perah susu.. kann hanya ibu ibu je tau perasaan ni.. kadang2 sampai stress lagi2 bile masalah susu badan kurang and anak pulak kuat menyusu kannn.. ni tgh dalam cuti ok lagi kalau yang ibu2 dah nak naik kerja tu lagi la stress bile susu badan sikit je risau susu tak cukup nak hantar pada pengasuh, and mula la pikir anak tak cukup zat and kurang dpt susu terbaik dari ibu kalau si ibu dah start keje nanti kan..
 
bukan ibu ibu bekerja je risau ok.. aku yang tak kerja ni pun risau.. ya la yg aku ni pulak kene jugak stanby susu perah kalau time sampai order berderet.. ada cadang pki susu fomular, tp bg aku Allah bg rezeki insyaAllah mesti ada cara utk perbanyakkan susu badan supaya anak kita membesar dengan sihat dan kuat kan..
 
sooo disebabkan itu maka ni adalah antara ikhtiar yang ibu ibu yang mengalami masalah kurang susu badan..taaarrrraaaaaaaa


 

Mamom Milkbooster Herbaworks 
Harga sangat berbaloi sebab boleh tahan sebulan. kalau buat kira-kira korang hanya
keluarkan Rm2.60 saja sehari (1 botol RM80 ). Tak mahal pun sebab bila susu keluar.
 boleh jimat dari beli susu formula yg jauh lebih mahal.
 nahhh tgk sendiri testimoni-testimoni Mamom Milkbooster Herbaworks..
memang terbukti berkesan..ada yang terpaksa beli peti ais baru sebab dah
 tak muat nak simpan stok susu.






 

Yang menarik mengenai Mamom Milkbooster Herbaworks ni ianya
dalam bentuk Tablet ! Hanya perlu kunyah-kunyah sahaja!
Isi kandungannya pun tidak meragukan. Dibuat dari ekstrak herba seperti alfalfa,
habbatussauda, madu, kurma, spirulina, kacang soya, susu kambing.
 
Apa yang lebih meyakinkan aku lagi adalah blogger Irine Nadia pun dah cuba.
and die sendiri dah bg feedback yang wooowww..
 
 
 

Mamom Milkbooster Herbaworks ada sijil Halal Jakim dan KKM.
 So, ibu-ibu kat luar sana tak perlulah risau ya. Sekarang ni dah dieksport ke luar
 Negara lagi. Jadi, kalau ada ibu2 kat luar sana yang risau susu makin kurang,
 aku memang highly recommended! Try dulu tau makan Mamom!
Ramai yang dah consume produk Mamom dan repeat order semula.
 Produk ni betul- betul membantu meningkatkan pengeluaran susu ibu ! Insyaallah.
ni kan salah satu ikhtiar juga kannn..
 
 
 
 
 
 
 
Untuk lihat testimoni, jom follow instagram ni:
@mamom_tambahsusuibu

@mamom_tambahsusuibu
@mamom_tambahsusuibu
.

ataupun boleh je order direct terus
 
Whatsapp 019 372 1966

Kalau nak tengok banyak lagi testimoni atau still rasa ragu2, u all boleh "LIKE" .

FB Page : Mamom Milk Booster Herbaworks .
 
 
 
 
 

 

 


10 comments:

  1. good! fara pulak minum moeder utk booster :D

    ReplyDelete
  2. Good Luck Husna..Semoga Allah permudahkan usaha anda..Amin

    ReplyDelete
  3. bru try harini lps sebulan menyusu ank bru lhr,insyaAllah menunggu hari seterusnya utk my milkbooster!!hrp2 boost lah!!sblm cnsume,1oz je,kdg2 dpt,kdg2 xdpt.esk pagi nk try perah dpt ke x.doakan sy!!

    ReplyDelete
  4. bru try harini lps sebulan menyusu ank bru lhr,insyaAllah menunggu hari seterusnya utk my milkbooster!!hrp2 boost lah!!sblm cnsume,1oz je,kdg2 dpt,kdg2 xdpt.esk pagi nk try perah dpt ke x.doakan sy!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berkesan x sis?

      Delete
    2. Mcm mana sis, ada kesan tak ? Sy prefer guna Pump It Milkbooster. Snng, sapu jer! Mula2 ragu2 nak cuba, bila tgok testimoni dia, mcm syok jer. 2 hari dia guna dh dapat 5 oz..Huntunggnyerr! Tak sabar nak cuba! :D

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...