Monday, 7 July 2014

Nuffnang - CPUV Dove untuk saya!

Assalamualaikum,

wahhh agak menyepiiii,, fuh fuh tiup habuk,, ni pun curi2 masa sebelum tidur ni,, up la satu entry,, setelah lame tak menjengah mr.Nuffnang tu,, tetibe tegerak hati pulak nak tgk apakah dimanakan,, adakah hehehe

dan alhamdulillah dibulan ramadhan ini,, melekat satu cpuv lagi,, yeeeeehhh lebiuuu mr.nuff. kehkehkeh,,


dalam memikirkan nak ke taknak cash out ni,, tetibe masuk lagi kan,, heemmm mmg rasa mcm bia la dulu kumpul la banyak banyak heheheh, kot boleh cecah ribu ribu lemen ke kan,, hehehe mane tau kan. dan iklan kali ini adalah iklan DOVE HAIRFALL RESCUE yang mane aku sendiri pun tak nampak lagi die loncat2 kt blog yang makin bersawang ni,,

takpe takpe,, kawan kawan, kalau napak die loncat2 nanti boleh la derma kilat kt kite ni ehhh,, hehehe TQ kawan kawan kawan,,

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: wehhh mcm mcm lagi nk update tp masih mencari masa..harap berkesempatan la

6 comments:

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...