Tuesday, 10 April 2012

penantian si berudu ijau


penantian siberudu ijau hampir dua minggu aku menanti bila la berudu aku ni nk menemui tuannya. menanti dgn penuh kasih sayang aku harap segalanya xkn hampakan aku sbb aku tau dia mampu bawa ku jauh maner yg aku impikan. hehe dlm x sabar ni sgt xited yg melampau, si bf pn gigih memberi semanagat kt aku. jgn risau dapat punya heheh trima kasih la si bf ku, padahal dalam ati dia yg nl try berudu aku dlu kan kan. hehe but xkesah la kita main tukar2 k. perrrhhh cpt la sangat2 x sabar dh ni. harap2 minggu ni aku dapat parking berudu ijau ku kt bawah rumah dgn bangga. haha hasil titik peluk basah2 ketiak bekerja. ni jer yg mampu aku dpt. tp aku bersyukur sbb aku x harap duit orh. its my money. lepas keluar si berudu next mission nk cari rumah murah2 untuk berteduh. alhamdulillah allah masih tak keringkan rezeki aku. cukup la tidak kaya tp bahagia bersama bf yg setia n gila n sewel n best. ok yer mr bf nti berudu dh kuar kita g singapore or thailand ok. hehehe sangat best waaaa xsited melampau dh aku ni. mama sory mama xleh tompang sbb nti berudu una menjerit. kalo nk nti una beli lg satu untuk ma ok.

1 comment:

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...